Μασούρας: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι» (video)

Ο Γιώργος Μασούρας παραδέχτηκε πως οι Έλληνες διεθνείς αιφνιδιάστηκαν που έμαθαν την τελευταία στιγμή την ενδεκάδα και τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουν τα λάθη τους και να κυνηγήσουν τους ρεαλιστικούς στόχους τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να συνδέουμε τα παιχνίδια μεταξύ τους. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε και όταν ανέβασε στροφές η Ιταλία δεχτήκαμε φθηνά γκολ.

Σε ένα βαθμό δεν
μπορούμε να κρυφτούμε. Φάνηκε και απ’ έξω. Δεν ήμασταν ξεχωριστά ο καθένας συγκεντρωμένος ώστε να παρουσιαστούμε σωστά. Και το πληρώσαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Γνωρίζαμε ότι η Αρμενία είναι ο αντίπαλος που πρέπει να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση.

Ο προπονητής μας προσπάθησε να αλλάξει κάπως την κατάσταση και να μας ξυπνήσει. Έβλεπε ότι δεν παίζαμε καλά.

Όταν αγωνίζεσαι με τέτοιου είδους αντιπάλους γνωρίζεις ότι θα υπάρξουν και τέτοια αποτελέσματα. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε τους ρεαλιστικούς μας στόχους μέχρι το τέλος.

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα δούμε τι έφταιξε για να είμαστε έτοιμοι στο ματς της Τρίτης.

Δεν αντάλλαξα φανέλα. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκε απέναντι σε ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου. Θα με βοηθήσουν αυτές οι εμπειρίες στο μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα