Μαρτίνς: "Πραγματικά, παίζουμε πολύ καλά"

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε στην αυξημένη επιθετικότητα που είχαν οι Ερυθρόλευκοι στο β' μέρος ενώ σχολίασε και τα καλά λόγια που λένε οι αντίπαλοι προπονητές. Επίσης, τόνισε ότι δεν θέλει να μιλάει για ροτέισον γιατί πιστεύει στην ποιότητα όλων των παικτών.
Στην αρχή των δηλώσεών του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, είπε: «Είμαστε σε μια καλή στιγμή διότι
όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα τη νίκη. Δεν μας αρέσει να μιλάμε συνέχεια για ροτέισον. Έχουμε 25 παίκτες και τρεις γκολκίπερ. Είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες και είναι έτοιμοι να προσφέρουν όποτε χρειαστούν. Πιστεύω στην ποιότητά τους. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά και ψυχολογικά και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις τρεις διοργανώσεις».

Για το αν ήταν ανήσυχος μέχρι να μπει το πρώτο γκολ, είπε: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Εμείς σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά και επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να κάνει μεταβιβάσεις. Στο α' μέρος δεν είχαμε τα στοιχεία που θέλαμε. Στο β' μέρος είχαμε επιθετικότητα και επιβληθήκαμε. Όταν ήρθε το πρώτο γκολ κατέρρευσε ο Πανιώνιος και εμείς ήμασταν επιθετικοί και ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Σημασία έχει η ομάδα να μπορεί να αντιμετωπίσει σωστά τις καταστάσεις».
Από τον προπονητή του Ολυμπιακού ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τα καλά λόγια που λένε οι αντίπαλοι προπονητές. Και είπε: «Πραγματικά παίζουμε πολύ καλά. Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε αλλαγές και το επίπεδό μας δεν πέφτει. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Η ομάδα έχει φρεσκάδα και ενέργεια. Τα λόγια των προπονητών είναι πολύ σημαντικά».

Μάντζιος: "Μετά το 1-0, σαν να καταρρεύσαμε"

Από την πλευρά του, ο Ακης Μάντζιος στάθηκε στο πρώτο γκολ καθώς όπως είπε, μετά το 1-0 ήταν σαν να κατέρρευσε ο Πανιώνιος.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε για το παιχνίδι: "Για 60 λεπτά σταθήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε την ευκαιρία με τον Καμαρά και δεν απειληθήκαμε στο α' μέρος. Είχαμε καλή αντίδραση στο τρανζίσιον, για να φεύγουμε στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα μετά το 1-0 δεν αντέξαμε στην πίεση. Εχουμε ένα κοντό ρόστερ και παίζουμε συνέχεια. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν έχω παράπονο".
Είπε ακόμη: "Ελπίζω να μην επηρεαστούμε ψυχολογικά. Το εύρος του σκορ δεν είναι για την εικόνα του αγώνα αλλά μετά το 1-0 σαν να καταρρεύσαμε. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ψυχολογικά το ματς".
Από τον προπονητή του Πανιωνίου ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Είπε: "Δεν έχουμε πολλά παιδιά για να φρεσκάρουμε την ομάδα. Πάνω-κάτω με τα παιδιά που ήταν και σήμερα. Θα τον κάνουμε τον αγώνα μας και με τον ΠΑΟΚ και με τον Απόλλωνα. Ελπίζουμε να μην έχουμε τραυματισμούς".
Keywords
Τυχαία Θέματα