Μαρτίνς: "Δίκαιη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση"

Ως δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφέρθηκε στον ξεκάθαρο στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Πλζεν:

"Το κλειδί της νίκης ήταν ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτο. Επίσης κλειδί ήταν και ο κόσμος μας. Οι φίλοι μας δεν σταμάτησαν καθόλου. Ήταν σημαντικοί για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί, δημιουργήσαμε
πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Σκοράραμε στο δεύτερο, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, αλλά η σημαντικότερη δουλειά ήταν αυτή που έγινε στο πρώτο μέρος. Δίκαιο αποτέλεσμα για εμάς.

Είμαστε εδώ με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε ένα ξεκάθαρο στόχο. Αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Ήταν μία ακόμα μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο, να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το 2-0 ήταν πολύ σημαντικό. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και περάσαμε μία αντίπαλο που μας δυσκόλεψε.

Δεν έχω εικόνα για την Μπασακσεχίρ. Ήμουν συγκεντρωμένος στην Πλζεν. Από απόψε και από την Πέμπτη θα ασχοληθούμε με τους παίκτες μας με τον συγκεκριμένο αντίπαλο".
Keywords
Τυχαία Θέματα