Μαρτίνς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη, σφυρίζουν με άλλα κριτήρια οι ξένοι διαιτητές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, σχολίασε τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη του κόσμου. «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι», το σχόλιο του Κάναντι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς και τη διαιτησία: «Για το αγωνιστικό θέλω να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο το αγωνιστικό πρόσωπο όσο τα λάθη μας. Γίνανε πολλά ατομικά λάθη και αναλαμβάνω την
ευθύνη. Έχω την ευθύνη για αυτό. Στο β' μέρος βελτιωθήκαμε και πήραμε το ματς. Τα κριτήρια των διεθνών διαιτητών όταν έρχονται να παίξουν στην Ελλάδα δείχνουν να είναι λανθασμένα ή διαφορετικά. Έχουν άλλα κριτήρια οι ξένοι διαιτητές. Ή ισχύει αυτό ή είναι κακής ποιότητας οι διαιτητές αυτοί».

Για την διάθεση των παικτών και τους Νάτχο και Βούκοβιτς που έμειναν εκτός: «Όχι δεν έχει καμία σχέση με τα μελλοντικά ματς πλάνα. Οι Νάτχο και Βούκοβιτς έχουν συμβόλαιο και έχει να κάνει με την διαχείριση. Σήμερα αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την διάθεση να γυρίσουν το ματς. Επίσης ένα σχόλιο για τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε ξανά για την μεγάλη στήριξή τους και στα 90 λεπτά».

Για το κατά πόσον είπε κάτι στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Μία βασική οδηγία ήταν να παίξουμε με πιο μεγάλη προσοχή στις γραμμές μας και να απειλήσουμε εκεί που έχει πρόβλημα ο αντίπαλος. Είπαμε και άλλα πράγματα που είναι δικά μας και έχουν να κάνουν με την ομάδα που δεν μπορούμε να τα πούμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, υποστήριξε: «Αρχικά με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Νομίζω ότι στο α' μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το 2-0. Γνωρίζαμε ότι στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός θα ρίσκαρε πολύ και με τις αλλαγές του με Χασάν και Ντίας θα πίεζε. Είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι την αλλαγή του Καρασαλίδη. Μετά το 1-1 είχαμε και ευκαιρία στην αντεπίθεση και με τον Ρισβάνη. Δεν την αξιοποιήσαμε και ήρθε το 2-1».

Για το αν έδωσε εντολή να κλειστεί πίσω η ομάδα του στο β' μέρος: «Εμείς είχαμε πει να παίξουμε όπως στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές του διαφοροποίησε το ματς. Με την αλλαγή του Καρασαλίδη βελτιωθήκαμε και προσπαθήσαμε με Μπρούνο και Ενσικουλού στις αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι το βασικό ήταν οι χαμένες ευκαιρίες μας στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την εικόνα του αλλά και το ματς στο β' ημίχρονο και εμείς χάσαμε το ματς από τις φάσεις που χάσαμε στο πρώτο μέρος».

Για το Άρης - Ατρόμητος και την 4η θέση: «Θα είναι συναρπαστική αναμέτρηση. Έχουμε και ματς στην έδρα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε την 4η θέση και θα τα δώσουμε όλα για αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα