Μαρτίνεθ: «Το ταλέντο μόνο δεν είναι αρκετό»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με την εικόνα της ομάδας του και την ευρεία νίκη επί της Τυνησίας εμφανίστηκε ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο εξήγησε πως χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

«Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα που ταιριάζει στο στιλ μας. Η Τυνησία θέλησε να ασκήσει πίεση και να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, αλλά άφησαν χώρους και η φιλοσοφία μας ήταν να εκμεταλλευτούμε αυτούς τους χώρους.
Ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με εκείνο εναντίον του Παναμά», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός προπονητής των Βέλγων.

«Με προβάδισμα δύο γκολ θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης λίγο καλύτερα, αλλά είδαμε μια ομάδα με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, καλές αλληλοκαλύψεις και παίκτες πρόθυμους να βοηθήσουν. Πετύχαμε μέσα από το ατομικό ταλέντο, αλλά και μέσα από τη συλλογική δουλειά. Το ταλέντο μόνο δεν είναι αρκετό. Αν είχαμε επτά ημέρες μετά από αυτό το παιχνίδι και επτά ημέρες μετά τον αγώνα ενάντια στην Αγγλία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τους ίδιους παίκτες, αλλά σε ένα τουρνουά όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι 23 παίκτες θα πρέπει να μπορούν να παίξουν και όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα