Μαρσέιγ-Πόρτο 0-2: «Αγγίζει» τους «16» (hls)

Μαρσέιγ-Πόρτο 0-2: «Αγγίζει» τους «16» (hls)npiliosΤετ, 11/25/2020 - 23:54

Μια... ανάσα από τους «16» του Champions League βρίσκεται η Πόρτο, μετά την επικράτησή της με 2-0 μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ με τα γκολ των Ζαϊντού (39') και Σέρτζιο Ολιβέιρα (72' πεν.). 

Οι «δράκοι» έφτασαν έτσι τους 9 βαθμούς και έχουν προβάδισμα έξι από τον Ολυμπιακό,

ο οποίος βλέπει την πρόκριση για την επόμενη φάση της Διοργάνωσης να απομακρύνεται.

Όσον αφορά τα του ματς, αυτό κυλούσε δίχως φάσεις μέχρι και το 37'. Σε εκείνο το σημείο η Πόρτο προειδοποίησε με τον Ζαϊντού με τον Μανταντά να τον σταμαράει. Δύο λεπτά μετά όμως ο ίδιος παίκτης πήρε το... αίμα του πίσω και άνοιξε το σκορ για τους Πορτογάλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αντάξιο του... πρώτου μέρους μέχρι το 67', καθώς δεν υπήρχε φάση! 

Σε εκείνο το σημείο όμως έγινε... ροντέο, με την Πόρτο να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκρούγιτς. Η αριθμητική υπεροχή της Μαρσέιγ δεν κράτησε και πολύ, καθώς τρία λεπτά μετά ο Μπαλέρντι υπέπεσε σε πέναλτι και άφησε με 10 ποδοσφαιριστές και την ομάδα του.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα που ανέλαβε την εκτέλεση έγραψε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Τα highlights:

Μαρσέιγ: Μανταντά, Σακάι, Αλβάρο, Μπαλέρντι, Αμαβί, Ρονζιέρ, Καμαρά, Σανσόν (78' Ναγκατόμο), Ντε Λίμα (59' Παγιέ), Ζερμέν (59' Μπενεντέτο), Τοβέν (78' Άκε)

Πόρτο: Μαρτσεσίν, Ζαϊντού, Σαρ, Μπεμπά, Μαναφά, Κορόνα (78' Ταρέμι), Γκρούγιτς, Σέρτζιο Ολιβέιρα (90' Εντιαγιέ), Οτάβιο, Λουίς Ντίας (79' Νακαζίμα), Μαρεγκά (79' Λόπες)

Η βαθμολογία: 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille - Ποδόσφαιρο Porto - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille ΔΙΕΘΝΕΙΣ Σπουδαία νίκη των Ποροτγάλων μέσα στη Μασσαλία, στην 4η αγωνιστική του Champions League, η οποία τους φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση. Article publish on Τετ, 11/25/2020 - 23:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα