Μαρσέιγ: Εκνευρισμός για τη μη τιμωρία της Νις

Η αναμέτρηση των δυο ομάδων είχε διακοπεί, όταν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά κατά των Μασσαλών. Παράλληλα, τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές οι Παγιέτ και Αλβάρο, για τη συμμετοχής του στα επεισόδια.

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια δήλωσε για τη σχετική απόφαση: “Οι ποδοσφαιρικές Αρχές είχαν την ιστορική ευκαιρία να δώσουν το παράδειγμα. Αυτές οι τιμωρίες δε δείχνουν να λογαριάζουν το επιβλαβές κλίμα στην αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας η ασφάλεια δεν ήταν εγγυημένη, όπως αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια

των ακροάσεων. Θα ήθελα να χαιρετήσω την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης που δεν άλλαξε ποτέ την απόφαση του, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο που διέτρεξαν οι παίκτες στο γήπεδο, την επιθυμία του να μη συνεχιστεί η αναμέτρηση”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Οι παίκτες που θα πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, εκείνο το βράδυ ήταν τα θύματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το να τους τιμωρείς μοιάζει με εύκολη λύση. Ως πρόεδρος της Μαρσέιγ, η επιθυμία μου ήταν και πάντα θα είναι να διατηρήσω την ασφάλεια όλων των παικτών στο ποδόσφαιρο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα