Μαρσέιγ – ΠΣΖ 0-1: Η 50η νίκη σε Classique

Χωρίς άγχος και με αήττητο σερί είκοσι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας η Μαρσέιγ απείλησε πρώτη με δοκάρι του Βερετού (16′).

Η Παρί απάντησε με δύο μεγάλες ευκαιρίες, χαμένα τετ-α-τετ με Κόλο Μουανί (29′) και Ντεμπελέ (30′). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 40ο λεπτό μετά από αποβολή του Μπεράλντο και το ματς έγινε εξαιρετικά δύσκολο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ της Παρί και σκόρερ τον Βιτίνια σε αντεπίθεση μετά από ασίστ του Ντεμπελέ (53′).

Η Μαρσέιγ σκόραρε με τον Βερετού

αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως όφσαϊντ (58′). Οι γηπεδούχοι απείλησαν περισσότερο όταν έφυγε και ο Μπαπέ από το γήπεδο (64′) με τον Γκασέ να ρισκάρει με τις αλλαγές του. Είχε ευκαιρίες αλλά ο Ντοναρούμα άντεξε όποτε χρειάστηκε.

Η Παρί κλείδωσε τη νίκη στο 85ο λεπτό με ακόμη μια αντεπίθεση και σκόρερ τον Γκονσάλο Ράμος για τελικό 0-2 και την 50η νίκη της ιστορίας της σε Classique με την Μαρσέιγ.

Μαρσέιγ: Λοπεθ – Γκαρσία, Μπεμπά (51′ Ζιγκό), Μπαλέρντι (73′ Ουναχί), Μερλέν – Κοντογκμπιά (61′ Γκέγε), Βερετού, Αρίτ – Ενρίκε, Ομπαμεγιάνγκ, Ντιαγέ (61′ Μουμπανιά)

ΠΣΖ: Ντοναρούμα – Χακίμι, Ντανίλο, Μπεράλντο, Ερναντέζ – Βιτίνια, Ζαΐρ-Εμερί (77′ Σκρίνιαρ), Ρουίθ (64′ Ουγκάρτε) – Ντεμπελέ (64′ Ασένσιο), Μπαπέ (64′ Ράμος), Κόλο Μουανί (46′ Λι)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρσέιγ – ΠΣΖ 0-1, 50η, Classique,marseig – psz 0-1, 50i, Classique