Μαρσέιγ : Παραιτήθηκε ο Βίλας Μπόας

Μαρσέιγ : Παραιτήθηκε ο Βίλας ΜπόαςevlachosΤρί, 02/02/2021 - 17:41

Δεν έγινε με τα αποτελέσματα... δεν έγινε με το κάψιμο του προπονητικού κέντρου από 300 οπαδούς της ομάδας... έγινε με την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ. 

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας υπέβαλλε την παραίτησή του στην διοίκηση της Μαρσέιγ μετά την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ, ως δανεικού από την Σέλτικ, παίκτη τον οποίο είχε ήδη απορρίψει και για την απόκτηση του οποίου ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. 

"Θίγεται ο επαγγελματισμός μου και αυτό δεν το επιτρέπω.

Είμαι αφοσιωμένος για τον αγώνα με την Λανς καθώς έχω συμβόλαιο αλλά απλά, θέλω να φύγω. Δεν θέλω χρήματα, δεν θέλω τίποτα. Απλά, θέλω να φύγω".

Εκτός από την απόκτηση του Εντσάμ ο Βιλας Μπόας ανέφερε πως κανένας δεν τον ενημέρωσε για την πρόταση αλλά και την παραχώρηση του Ράντονιτς στην Χέρτα Βερολίνου την οποία έμαθε στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας. 

Στις 16 Ιανουαρίου μετά την ήττα από την Νιμ απείλησε τους παίκτες του με παραίτηση ενώ στις 29 Ιανουαρίου δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι δεν πιστεύει πως θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην ομάδα. 

Η αποχώρησή του, ολα δείχνουν ότι θα έρθει νωρίτερα καθώς δεν έχει άποψη για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις των παικτών τις οποίες έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Πάμπλο Λονγκόρια ο οποίος το καλοκαίρι αντικατέστησε τον Άντονι Θουμπιθαρέτα ο οποίος με την σειρά του ήταν ο λόγος που ο Βίλας Μπόας πήγε στην Μαρσέιγ

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille ΓΑΛΛΙΑ Ο Πορτογάλος μάνατζερ Αντρέ Βίλας Μπόας σόκαρε τους δημοσιογράφους της Μαρσέιγ ενημερώνοντας για την παραίτησή του. Το ποτήρι ξεχείλισε με την απόκτηση του μέσου Εντσάμ τον οποίο ο ίδιος είχε απορρίψει. Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 17:41 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα