Μαρινάκης: «Αν το πιστέψουμε όλα είναι δυνατά»

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τόνισε πως αν το πιστέψει όλα είναι δυνατά. Επίσης, σχολίασε την κλήρωση και εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενώ παράλληλα μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων», αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Μαρινάκης δήλωσε αρχικά στην «CosmoteTV»: «Με τη Μίλαν είχαμε ξαναπαίξει αν θυμάστε και είχαμε προκριθεί κιόλας. Είναι μεγάλη ομάδα, όπως και η Μαρσέιγ με τη Ρεν. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες στους αντιπάλους, αλλά και 4 ομάδες που ο Ολυμπιακός

μπορεί να τις κερδίσει. Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία, μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα αποκτήσει στοιχεία που δεν έχει μέχρι στιγμής».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όνειρό μας είναι να πάμε all the way. Toυς παίκτες τους έχουμε, τον προπονητή τον έχουμε, που έχει κατακτήσει και το Europa και το Conference League. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, όμως δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε χαμηλές θέσεις στην Ευρώπη. Πολλοί καλοί παίκτες σε μικρή ηλικία δεν έχουν ως πρώτη επιλογή το ελληνικό πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις: «Συζητιούνται διάφορα από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα. Δεν υπάρχει μεγάλος παίκτης από τα 23 μέχρι τα 26 που τον Ιούνιο να θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Περιμένουμε περιπτώσεις που δεν μπόρεσαν να πάρουν μεταγραφή σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα, ώστε να έρθουν στην Ελλάδα. Εμείς έχουμε και το πλεονέκτημα της Νότιγχαμ, αυτό μας βοηθάει με πολλούς παίκτες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ποιο είναι το πρωτάθλημά μας. Κάνουμε υπέρβαση, κι εμείς και άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Πληρώσαμε τη ρήτρα του Πουέρτα και αυτός δεν έρχεται γιατί θέλει να πάει στην Μπενφίκα. Τι άλλο να κάνεις»;

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει επιθετικά και να πιέζει συνέχεια. Το πρέσινγκ ήταν το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Δεν είναι ούτε για να παίζει με γιόμες από τον τερματοφύλακα, ούτε από τα σέντερ μπακ. Το είδαμε αυτό την προηγούμενη χρονιά. Πιστεύω ότι ο Μεντιλίμπαρ ξέρει καλύτερα από όλους μας πως να καθοδηγήσει την ομάδα. Τον στηρίζουμε παρά τα όσα γράφονται, στόχος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Europa League. Πολλοί δεν το πιστεύουν, αλλά εμείς το πιστεύουμε. Αν το πιστέψεις όλα είναι δυνατά».

Keywords
Τυχαία Θέματα