Μάρεϊ: “Στόχος μου να κερδίσω το Wimbledon”

Ο Βρετανός τενίστας αφού μίλησε για τη νέα συνεργασία με τον Ιβάν Λεντλ, αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί mixed doubles με την Έμμα Ραντουκάνου, τόνισε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άντι Μάρεϊ:

“Θέλω να κερδίσω το τουρνουά, αυτός είναι ο στόχος. Για να είμαι ειλικρινής, το πήγα στο Wimbledon πέρυσι χωρίς να είμαι καλά προετοιμασμένος σωματικά. Δεν ένιωθα καλά, είχα αρκετούς τραυματισμούς

και ταλαιπωρίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και ήμουν πολύ κοντά στο να χάσω το τουρνουά. Έτσι, η ελπίδα μου για φέτος είναι να νιώθω πολύ καλά.

Μίλησα με την ομάδα μου και τους είπα «Κοιτάξτε δεν έχω τον χρόνο με το μέρος μου. Ξέρω, πλησιάζω προς το τέλος της καριέρας μου και δεν έχω την ευκαιρία να περάσω πολύ χρόνο δοκιμάζοντας προπονητές». Θέλω να έχω μια βάση όπου θα γνωρίζω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι, ότι με καταλαβαίνουν και τότε εμφανίστηκε το όνομα του Ιβάν. Στην πραγματικότητα είχα συζητήσει μαζί του όσο ήμουν ακόμα στην Αυστραλία.

Όσον αφορά την Ραντουκάνου ναι θα ήθελα να παίξω διπλό μαζί της. Μου αρέσει να την βλέπω να παίζει. Νομίζω ότι είναι λαμπρή. Νομίζω ότι θα είναι καταπληκτική για το άθλημα, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πραγματικότητα, είχαμε μιλήσει πέρυσι για το ενδεχόμενο να παίξουμε μικτά διπλά στο Wimbledon, και μετά και οι δύο καταλήξαμε να τα πάμε καλά στο μονό, οπότε αποφασίσαμε να μην το κάνουμε. Αλλά ναι, θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί της.

Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό, αλλά θα εξαρτηθεί από το μονό. Προφανώς, και οι δύο θα δώσουμε προτεραιότητα σε αυτό και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή πορεία εκεί. Αλλά ναι, αν και οι δύο δεν τα πάμε καλά, τότε ίσως. Σε κάποια φάση στο μέλλον σίγουρα θα το ήθελα πολύ. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό.”

Keywords
Τυχαία Θέματα