Μαντζούκας: "Ίνδαλμα μου ο Αντετοκούνμπο" (vid)

Μαντζούκας: "Ίνδαλμα μου ο Αντετοκούνμπο" (vid)osinteliΠέμ, 12/03/2020 - 20:06

Το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Ορέστη Συντελή και αποκάλυψε πως είδωλο του είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, σχολίασε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Προμηθέα, αποθέωσε τον Μάκη Γιατρά και δήλωσε αφοσιωμένος στην ομάδα της Πάτρας.

Τι είπε για το ενδεχόμενο να πάει σε κάποιο

κολέγιο των ΗΠΑ, το όνειρο του ΝΒΑ, αλλά και για τον παίκτη που θαυμάζει από τον Ολυμπιακό.

Οι απαντήσεις του στο video...
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μαντζούκας: "Ίνδαλμα μου ο Αντετοκούνμπο" Submitted by ageorgi on Πέμ, 12/03/2020 - 20:05 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SYN_MATZOUKAS_261120.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Ορέστη Συντελή και αποκάλυψε πως είδωλο του είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Ορέστη Συντελή και αποκάλυψε πως είδωλο του είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Article publish on Πέμ, 12/03/2020 - 20:06 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα