Μάντζιος: “Ξεπεράσαμε την ήττα στη Λαμία με καλή εμφάνιση” (vid)

Μάντζιος: “Ξεπεράσαμε την ήττα στη Λαμία με καλή εμφάνιση” (vid)mkouzoulΠέμ, 01/07/2021 - 19:23

Αναλυτικά: 

Επιστροφή στα γκολ και τις νίκες 

Να δώσω συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Σε καμία στιγμή δεν απειληθήκαμε ήμασταν καλύτεροι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και γκολ

νωρίτερα. Ξεπεράσαμε την ήττα της Λαμίας, που οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πολλά παιχνίδια σημαντικό να ξεκουραστούμε εν όψει του ματς με τον ΠΑΣ. 

Σας άφησε ευχαριστημένο η αντίδραση;  

Βγάλαμε αντίδραση, αμυντικά ήμασταν καλοί δεν κινδυνεύσαμε ήταν άμεσο παιχνίδι με μεγάλες μπάλες. Είχαμε καθαρές ευκαιρίες.  

Βρίσκει η ομάδα τη ρότα της;  

Ποδόσφαιρο είναι, υπάρχουν συνθήκες και καταστάσεις που δεν θα είναι όλα όπως τα υπολογίζεις. Η ομάδα βγάζει υγεία. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Βόλος - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Μάντζιος: “Ξεπεράσαμε την ήττα στη Λαμία με καλή εμφάνιση” Submitted by npilios on Πέμ, 01/07/2021 - 19:33 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MANTZIOS_070212.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, στάθηκε στην καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συγκεντρωθεί για το επόμενο ματς.   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, στάθηκε στην καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συγκεντρωθεί για το επόμενο ματς.   Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 19:23 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα