Μάντζιος: «Σημαντικό να υπάρχει σοβαρότητα»

Μάντζιος: «Σημαντικό να υπάρχει σοβαρότητα»ndaoutisΚυρ, 04/04/2021 - 19:28

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Άκης Μάντζιος από τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Αστέρα, αλλά στις δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας τεχνικός μετά την λήξη του αγώνα, δεν παρέλειψε να τονίσει τα μειονεκτήματα των «κιτρινόμαυρων».

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη: 

«Μετά από μια διακοπή είναι ρίσκο, αλλά γενικά μας πήγε καλά. Είχαμε δύο εικόνες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα που κάναμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην επανάληψη και είχαμε εμφανώς βελτιωμένη εικόνα.

 Όλα

τα παιχνίδια είναι δύσκολα όπως ήταν και αυτό με τον Αστέρα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε εμείς την εικόνα που πρέπει και με σοβαρότητα να πάμε στον στόχο μας που είναι η Ευρώπη και η 2η θέση, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η αποτελεσματικότητα στην άμυνα μας».
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άρης για 17ο παιχνίδι κράτησε ανέπαφη την εστία του και επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης. Ικανοποιημένος ο Άκης Μάντζιος από την εικόνα της ομάδας του Article publish on Κυρ, 04/04/2021 - 19:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα