Μαντσίνι : “Ο Μουρίνιο ανέβασε τον πήχη στην Ρόμα”

Ο Τζανλούκα Μαντσίνι δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος με την πορεία του στην Ρόμα. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο ως το 2024 αλλά ήδη φημολογείται ότι υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας.

“Δεν είναι προτεραιότητα η επέκταση συνεργασίας αλλά μπορώ να σας πω ότι βλέπω τον εαυτό μου στην Ρόμα για πολλά χρόνια ακόμα. Σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και πως θα το κατακτήσουμε και είμαστε μια νέα ομάδα που βελτιώνεται καθημερινά”.

Παράλληλα ο Ιταλός στόπερ μίλησε και

για την ζωή με τον σπουδαίο Ζοζέ Μουρίνιο.

“Ο Μουρίνιο είναι ηγέτης, έχει ανεβάσει τον πήχη. Αμέσως θέλεις να δώσεις περισσότερα όταν τον βλέπεις. Είμαστε τυχεροί που είναι μαζί μας. Όλοι ενθουστιαστήκαμε μόλις ανακοινώθηκε. Πρέπει όμως να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν γίνεται να κερδίσουμε Νάπολι και Γιουβέντους και να χάσουμε από την Κάλιαρι για παράδειγμα. Αυτή την στιγμή δεν πιστεύω ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και πολλά θα κριθούν μέχρι τα Χριστούγεννα”.

Η Ρόμα αυτή την στιγμή είναι στην τέταρτη θέση με πέντε νίκες και δύο ήττες σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος στο -6 από την αλάνθαστη Νάπολι. Το επόμενο παιχνίδι της είναι το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους εκτός έδρας το βράδυ της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα