Μάντσεστερ Σίτι: Ο Φόντεν θέλει να ξεκουραστεί

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στον αστράγαλο και δήλωσε πως είναι δύσκολο να αγωνίζεται με αυτές. Ο 24χρονο παίκτης εμφανίστηκε απογοητευμένος, ενώ συμπλήρωσε πως είναι πνευματικά εξαντλημένος από τη φετινή σεζόν.

Ο Φόντεν δήλωσε αρχικά: «Αυτό που πραγματικά χρειάζομαι είναι μερικές εβδομάδες χωρίς ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να τις έχω αυτή τη στιγμή. Είναι απογοητευτικό να παίζεις όταν έχεις τέτοιες ενοχλήσεις».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι προφανές ότι οι παίκτες είναι πνευματικά εξαντλημένοι από τη σεζόν. Πιστεύω ότι όλοι χρειάζονται τον σωστό χρόνο για να ανακάμψουν. Είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με τον σύλλογο και την εθνική ομάδα, ώστε να δούμε αν είναι καλύτερο να ξεκουραστώ και να επανέλθει ο αστράγαλός μου στο 100%».

Keywords
Τυχαία Θέματα