Μάντσεστερ Σίτι: Γκρίνια από τον Γκουαρντιόλα για τις καθυστερήσεις

Ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε πως ο έξτρα χρόνος στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ δεν ήταν παραπάνω από οκτώ λεπτά. Οι «κανονιέρηδες» ισοφάρισαν στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων και οδήγησαν το ματς στα πέναλτι, όπου κατέκτησαν τον τίτλο.

Ο προπονητής των «πολιτών» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Πρέπει να το συνηθίσουμε. Είχα την αίσθηση, όχι επειδή κερδίζαμε 1-0, ότι δε γινόταν να πάνε πάνω από οκτώ λεπτά οι καθυστερήσεις. Αλλά είναι μια καλή ερώτηση για το διεθνές συμβούλιο και όλους τους ανθρώπους, επειδή δε ρωτούν τους προπονητές

ούτε και τους παίκτες. Όποια και αν είναι η γνώμη τους, πρέπει να την αποδεχτούμε. Τώρα τα παιχνίδια θα είναι 100 λεπτά, αυτό είναι σίγουρο. Δε συνέβη ποτέ σήμερα και ήταν οκτώ λεπτά, φανταστείτε αν παρατείνονται για γκολ και κάθε φορά που βάζετε γκολ σε ένα παιχνίδι, για παράδειγμα στο 4-3. Βάζεις 30 δευτερόλεπτα, 45 δευτερόλεπτα για επτά γκολ, αύριο το πρωί στις 9 θα είμαι εδώ και θα προπονώ. Πρέπει να το συνηθίσουμε. Είχα την αίσθηση, όχι επειδή κερδίζαμε 1-0, ότι δε γινόταν να πάνε πάνω από οκτώ λεπτά οι καθυστερήσεις. Αλλά είναι μια καλή ερώτηση για το διεθνές συμβούλιο και όλους τους ανθρώπους, επειδή δε ρωτούν τους προπονητές ούτε και τους παίκτες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όποια και αν είναι η γνώμη τους, πρέπει να την αποδεχτούμε. Τώρα τα παιχνίδια θα είναι 100 λεπτά, αυτό είναι σίγουρο. Δε συνέβη ποτέ σήμερα και ήταν οκτώ λεπτά, φανταστείτε αν παρατείνονται για γκολ και κάθε φορά που βάζετε γκολ σε ένα παιχνίδι, για παράδειγμα στο 4-3. Βάζεις 30 δευτερόλεπτα, 45 δευτερόλεπτα για επτά γκολ, αύριο το πρωί στις 9 θα είμαι εδώ και θα προπονώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα