Μάντσεστερ Σίτι: Ευχαριστημένος ο Γκουαρντιόλα

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως οι παίκτες του ασχολούνταν με την Έβερτον, κατά την επιστροφή από τη Σαουδική Αραβία και τελικά έφτασαν στη νίκη 3-1 στο ματς για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι στο αεροπλάνο όταν επιστρέφαμε από τη Σαουδική Αραβία, άκουγα τους παίκτες όταν δεν ήξεραν ότι άκουγα και άρχισαν να μιλούν για την Έβερτον. Είπα “ουάου, αυτή είναι η ομάδα μου”. Έχω την αίσθηση ότι θέλουν ακόμα να προσπαθήσουν. Παίζουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν και ο κόσμος λέει ότι δεν είμαστε ίδιοι. Χάσαμε ένα από τα τελευταία

13. Δε μιλάμε αρκετά για το πόσο καλοί είμαστε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον τραυματισμό του Τζον Στόουνς: «Δε φαίνεται καλά, αλλά θα δούμε. Είναι ο αστράγαλός του».

Τέλος, αναφέρθηκε στους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Ο Χάαλαντ αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση μαζί μας», είπε. «Ας ελπίσουμε ότι τον Ιανουάριο θα μπορέσει να επιστρέψει στην ομάδα. Ο Κέβιν είναι κοντά… πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν δεν χειριστείς καλά τους χρόνους, μπορεί να τραυματιστείς ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα