Μάντσεστερ Σ. – Σεβίλλη 1-1 (5-4 πεν.): Το πήρε και αυτό

Την μπάλα η Σίτι το γκολ η Σεβίλλη

Η κάτοχος του τρεμπλ όπως ήταν αναμενόμενο πήρε την κατοχή της μπάλας και έφτιαξε δύο μεγάλες φάσεις αλλά ο Μπόνο ήταν σε ετοιμότητα.

Σταμάτησε εντυπωσιακά την σκαστή κεφαλιά του Άκε (8′) ενώ έκανε το ίδιο σε ένα μακρινό σουτ του Γκρίλις (17′) από την γωνία της μεγάλης περιοχής αριστερά.

Η μπάλα αποφάσισε να τιμωρήσει άμεσα την Μάντσεστερ Σίτι για τις χαμένες ευκαιρίες και στην πρώτη καλή επίσκεψη στην περιοχή του Έντερσον, οι Ισπανοί σκόραραν φυσικά με κεφαλιά του Εν Νεσιρι (27′).

Ως

το ημίχρονο η Σίτι πίεση. Η μπάλα πέρασε δύο τρεις φορές επικίνδυνα στην περιοχή της Σεβίλλης αλλά ο Μπόνο δεν απειλήθηκε.

Άτυχος ο Γκούντελι, το πρώτο για την Σίτι

Κακή εικόνα από την Μάντσεστερ Σίτι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Πολλές χαμένες μπάλες και με μια από αυτές η Σεβιλλη απειλησε στην κόντρα αλλά ο Εν Νεσίρι δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Έντερσον (50′).

Όπως όμως τιμωρήθηκε η Σίτι στο πρώτο ημίχρονο, έτσι τιμωρήθηκε και η Σεβίλλη στο δεύτερο. Ένα φανταστικό γέμισμα του Ρόδρι κατέληξε σε ισοφάριση με κεφαλιά του Πάλμερ (63′).

Η απάντηση των Ισπανών ήταν άλο ένα χαμένο τετ-α-τετ του Εν Νεσίρι (65′) καθώς έσωσε ο Έντερσον ξανά. Μικροευκαιρίες ως το τέλος με καλύτερη μια κεφαλιά του Άκε στις καθυστερήσεις που έσωσε και πάλι ο Μπόνο.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν άμεσα στην διαδικασία των πέναλτι όπου ήταν όλοι εύστοχοι μέχρι το τελευταίο πέναλτι.

Ο Γκούντελι αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με 5-4 στα πέναλτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον – Γουόκερ, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Άκε – Ρόδρι, Κόβατσιτς – Πάλμερ (85′ Άλβαρες), Φόουντεν, Γκρίλις – Χάαλαντ

Σεβίλλη: Μπόνο – Νάβας (83′ Μοντιέλ), Μπαντέ, Γκούντελι, Ακούνια – Χορδάν, Ράκιτιτς – Οκάμπος, Τόρες (74′ Χουάνλου), Λαμέλα (90+ Σούσο) – Εν Νεσίρι (90+ Ράφα Μιρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα