Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζήτησε συγγνώμη ο Μπρούνο Φερνάντες

Ο Πορτογάλος μέσος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη φετινή πορεία των “κόκκινων διαβόλων” και παραδέχτηκε ότι πλέον η ομάδα του δεν έχει πλέον κάποιον στόχο έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Φερνάντες δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα κακό αποτέλεσμα ξανά, δεν έχουμε πολλά να πούμε. Η Λίβερπουλ παλεύει για τον τίτλο και εμείς δεν έχουμε κάτι για να παλέψουμε. Αυτή είναι η διαφορά. Είναι προφανές πως ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Δεν θα είναι ποτέ αρκετό αλλά είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα. Οι οπαδοί μας δεν αξίζουν τον τρόπο που παίζουμε, αξίζουν πολύ περισσότερα

από εμάς. Ο τρόπος που μας υποστηρίζουν μέχρι το τέλος, το ότι μένουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για να μας χειροκροτήσουν, δείχνει πως αξίζουν πολλά περισσότερα”.

Στη συνέχεια, ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε: “Θα πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας οι παίκτες αλλά αυτά που θα ειπωθούν, πρέπει να μείνουν εντός των αποδυτηρίων. Τώρα το ματς έχει τελειώσει και δεν έχουμε πολλά να κάνουμε τώρα. Θα πρέπει να σκεφτούμε αμέσως το επόμενο ματς που θα είναι και αυτό σκληρό. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, από την κορυφή μέχρι τα νύχια και να δούμε τι πάει στραβά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα