Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ σε σύγκρουση με τους ατζέντηδες των παικτών

Σκούρα φαίνονται να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις διαρροές των ατζέντηδων για τον Έρικ Τεν Χαχ.

Σύμφωνα με το The Athletic, ο Ολλανδός τεχνικός παλεύει να διορθώσει τα κενά του ρόστερ τη στιγμή που εμφανίστηκαν επί των ημερών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τους ατζέντηδες να ενημερώνουν τους πελάτες τους.

Ο Νορβηγός τεχνικός αισθάνθηκε απογοητευμένος, έχοντας στηρίξει κάποιους παίκτες , παρόλο που είχε αμφιβολίες. Ο νυν τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, αν και οι αναφορές

που έχουν γίνει κατά καιρούς ότι ο Ολλανδός έχει χάσει τα αποδυτήρια δεν ευσταθούν, με ορισμένους παίκτες να στηρίζουν τον Τεν Χαχ.

 «Ορισμένες από τις δημόσιες σχέσεις δεν είναι πραγματικά σε αρμονία με το τι κυκλοφορεί. Νομίζουν ότι επειδή έχουν πελάτη έναν παίκτη της Γιουνάιτεντ έχουν να κάνουν με τον Λιονέλ Μέσι στο πικ του, όχι με κάποιον που συνδέεται με μια ομάδα που παλεύει να κάνει συνεχόμενες νίκες», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου.

Να θυμίσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεταί σε κακό φεγγάρι την φετινή σεζόν, έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ να βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας στο -9 από την 4η Άρσεναλ και στο -14 από την πρώτη Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα