Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ στηρίζει τον Τεν Χαγ

Ο Άγγλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως ο νέος προπονητής της ομάδας του έχει δείξει την αξία του στον Άγιαξ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χαρακτηριστικά, ο Μαγκουάιρ δήλωσε: “Νομίζω ότι είναι. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν, αλλά πρέπει επίσης να το αποδείξει τώρα και στο μέλλον. Έχει παίξει 46 φορές με την Αγγλία. Ο Χάρι είναι πραγματικά εντυπωσιακός και περιμένω πολλά από αυτόν. Αλλά υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός και αυτό

χρειάζεται ένας σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορείς να κερδίσεις με έντεκα παίκτες. Χρειαζόμαστε ένα ρόστερ ειδικά αυτή τη σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια. Έχουμε το Europa League, την Premier League και το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε χρειαζόμαστε μια πλήρη ομάδα με παίκτες υψηλής ποιότητας, όχι ποσότητας”.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι ναι. Και νομίζω ότι έχουμε καλούς αμυντικούς και ο Χάρι είναι ένας από αυτούς. Μπορεί να παίξει στα αριστερά και στα δεξιά γιατί είναι δεξιοπόδαρος. Θα τον στηρίξω όπου μπορώ. Στο τέλος, πρέπει να το κάνει μόνος του, και έχει τα προσόντα να το κάνει. Το έχει δείξει τόσο συχνά στο παρελθόν. Πάντα βλέπω την καπετάνιο ως ένα θέμα που υπαγορεύω. Το χτίσιμο της ομάδας για μένα είναι ένα σημαντικό σημείο και μιλάω πάντα για μια ομάδα ηγετών. Ο αρχηγός είναι πολύ σημαντικός και είμαι χαρούμενος μαζί του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα