Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά από ένα μήνα επιστρέφει ο Πογκμπά

Ο 28χρονος μέσος έχει να αγωνιστεί για τη Γιουνάιτεντ από την ισοπαλία 2-2 στο Champions League με την Αταλάντα στις 2 Νοεμβρίου, αφού υπέστη τραυματισμό στη γάμπα, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την Εθνική Γαλλίας στην προπόνηση λίγες μέρες αργότερα.

Ο Ράνγκνικ ανέφερε προηγουμένως ο Πογκμπά θα μπορούσε να επιστρέψει στις αρχές του νέου έτους, αλλά αυτό το χρονοδιάγραμμα έχει πλέον αναθεωρηθεί.

«Από όσο γνωρίζω, μου είπαν πριν από μια εβδομάδα, ότι θα περάσουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες μέχρι να είναι έτοιμος για προπόνηση ξανά», είπε ο Ράνγκνικ στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ. “Τον είδα σήμερα το πρωί πριν από την προπόνηση. Ήταν στα αποδυτήρια και ελπίζω να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.”

Πριν υποστεί τον τραυματισμό του, ο Πογκμπά μοίρασε εφτά ασίστ σε εννεά συμμετοχές, με μέσο όρο ακριβώς μία ασίστ ανά 90 λεπτά στο γήπεδο. Παρά το γεγονός ότι έχασε τους τελευταίους 11 αγώνες της Γιουνάιτεντ, μόνο ο Μπρούνο Φερνάντες (οκτώ) έχει περισσότερες ασίστ από τον Πογκμπά για τους Κόκκινους Διαβόλους σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Ο Πογκμπά διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου την Παρασκευή, η Γιουνάιτεντ πρόσφερε στον Πογκμπά νέο συμβόλαιο αξίας 500.000 λιρών την εβδομάδα. Μιλώντας τον περασμένο μήνα, ο Ράνγκνικ επέμεινε ότι δεν είναι δουλειά του να πείσει τον Πογκμπά – ή οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Γιουνάιτεντ – να παραμείνει στον σύλλογο. Οι Κόκκινοι Διάβολοι επιστρέφουν στη δράση την ερχόμενη Δευτέρα (10/1) με έναν αγώνα του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα