Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμος για τη Λίβερπουλ ο Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμος για τη Λίβερπουλ ο ΣόλσκιερtnalΤετ, 01/13/2021 - 14:58

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ, την ερχόμενη Κυριακή. Παράλληλα, ο Νορβηγός τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την άνοδο της ομάδας του στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά τη νίκη 1-0 επί της Μπέρνλι.

Αρχικά, ο Σόλσκιερ δήλωσε: “Η ακύρωση του γκολ

του Μαγκουάιρ μας έκανε νευρικούς, αλλά μετά παίξαμε ένα υπέροχο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κοιτάω τώρα τη βαθμολογία, θα το κάνω τον Απρίλιο”.

Στη συνέχεια, ο Νορβηγός τεχνικός συμπλήρωσε: “Πάντα έλεγα ότι ο Πολ Πογκμπά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έπαιξε έναν υπέροχο αγώνα και όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές, είμαστε έτοιμοι”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ, την ερχόμενη Κυριακή. Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 14:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα