Μάντσεστερ Γ.-Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: "Φωτιά" στην κορυφή για τρεις (hls)

Μάντσεστερ Γ.-Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: "Φωτιά" στην κορυφή για τρεις (hls)tbairaktΤετ, 12/02/2020 - 23:53

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 5η αγωνιστική του Champions League κι έβαλε φωτιά στην κορυφή.


Τρεις ομάδες πλέον ισοβαθμούν με 9 πόντους, με την Παρί να έχει τον πρώτο λόγο καθώς την

τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Μπασάκσεχιρ, την ίδια στιγμή που η Λειψία η οποία νίκησε με 3-4 στην Τουρκία υποδέχεται σ’ ένα «τελικό» την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.


Η Παρί μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε την άμυνα των «μπέμπηδων».
Επιβραβεύτηκε γι’ αυτό μόλις στο 6ο λεπτό, όταν Μ’ Μπαπέ και Νεϊμάρ συνεργάστηκαν με τον Γάλλο να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει στο Λίντελοφ και να φτάνει στον Νεϊμάρ που με αριστοτεχνικό πλασέ νίκησε τον Ντε Χέα για το 0-1.


Στο 11’ ο Ντε Χέα απέκρουσε σουτ του Φλορέντσι από τα 20 μέτρα, ενώ έκανε το ίδιο στο 17’ σε σουτ του Νεϊμάρ.
Η Γιουνάϊτεντ απείλησε στο 16’ με το σουτ του Ράσφορντ να σταματά στον Νάβας.
Κόντρα στην ροή του αγώνα οι «μπέμπηδες» ισοφάρισαν στο 32’, όταν ο Μπισάκα σέρβιρε στον Ράσφορντ το σουτ του οποίους κόντραρε στον Ντανίλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.


Στην επανάληψη, στο 49’ ο Μαρσιάλ έχασε σπουδαία ευκαιρία με το σουτ του από πλεονεκτική θέση να φεύγει άουτ.
Στο 57’ μεγάλη ευκαιρία για την Γιουνάίτεντ με το σουτ του Καβάνι να βρίσκει το δοκάρι.


Στο 64’ η Παρί είχε με την σειρά της δοκάρι σε κεφαλιά του Μαρκίνιος μετά την σέντρα του Φλορέντσι.
Πέντε λεπτά μετά όμως ο Βραζιλιάνος δεν λάθεψε όταν μετά την πάσα του Ντιαλό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.


Η Μάντσεστερ στο 70’ έμεινε με δέκα παίκτες όταν μετά από φάουλ στον Χερέρα, ο Φρεντ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Το κερασάκι στην τούρτα της Παρί έβαλε στο 91' ο Νεϊμάρ όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Ραφίνια, με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.


Μάντσεστερ Γ.: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα (90’ Ιγκάλο), Λίντελοφ, Μαγκουάϊρ, Άλεξ Τέλες, ΜακΤόμινέϊ, Φρεντ, Ράσφορντ (74’ Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντεζ, Μαρσιάλ (79’ Γκρίνγουντ), Καβάνι (79’ Ντε Μπεκ).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Φλορέντσι (79’ Κερέρ), Μαρκίνιος, Ντιαλό (90’ Γκέϊγ), Κιμπεμπέ, Παρέδες (65’ Χερέρα), Ντανίλο, Βεράτι (78’ Ραφίνια), Μ’ Μπαπέ, Κεάν (64’ Μπάκερ), Νεϊμάρ.

 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 5η αγωνιστική του Champions League κι έβαλε φωτιά στην κορυφή. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 23:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα