Μάντσεστερ Γ.-Έβερτον 3-1: Πρόκριση με σφραγίδα Ράσφορντ (hls)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ που είχε δύο ασίστ και ένα γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Έβερτον στο “Ολντ Τράφορντ” και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του FA Cup.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ προηγήθηκε μετά από μόλις 182 δευτερόλεπτα στον αγώνα, όταν από εντυπωσιακή κούρσα του Ράσφορντ και παράλληλο γύρισμα, ο Άντονι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και ενώ ο Πίκφορντ ήταν εξουδετερωμένος.

Η Γιουνάιτεντ δεν χάρηκε

πολύ το προβάδισμα, καθώς στο 14ο λεπτό, η… γκάφα του Ντε Χέα της κόστισε την ισοφάριση. Ο Ισπανός γκολκίπερ μετά από όχι ιδιαίτερο επικίνδυνο γύρισμα του Μοπέ, είδε τη μπάλα να χτυπά ανάμεσα στα πόδια του και να στρώνεται στον Κόουντι που από κοντά έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 52ο λεπτό, με τον Ράσφορντ να κάνει ωραία ενέργεια και επικίνδυνο γύρισμα το οποίο κατέληξε στα δίχτυα από παρέμβαση του σκόρερ της ισοφάρισης, του Κόουντι.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, στο 97′, ο Μάρκους Ράσφορντ επιβραβεύθηκε για την εξαιρετική του εμφάνιση καθώς μετά τα δύο γκολ που δημιούργησε έβαλε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-1 από το σημείο του πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γ.: Ντε Χέα, Βαράν, Σο, Νταλότ, Μαλάσια (76′ Μαρτίνες), Έρικσεν (84′ Μαγκουάιρ), Καζεμίρο (71′ Φρεντ), Μπρούνο Φερνάντες, Μαρσιάλ (71′ Γκαρνάτσο), Ράσφορντ, Άντονι (84′ ΜακΤομινέι).

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (81′ ΜακΝιλ), Γκόντφρεϊ, Ταρκόφσκι, Κόουντι, Μικολένκο (81′ Γκόρντον), Γκεγέ, Ονανά, Μοπάι (69′ Κάλβερτ-Λιούιν), Ιβόμπι (51′ Ντουκουρέ), Γκρέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα