Μάντσεστερ Γ.: Δίνει Μπαϊγί ως αντάλλαγμα στη Βιγιαρεάλ για Πάου Τόρες

Μάντσεστερ Γ.: Δίνει Μπαϊγί ως αντάλλαγμα στη Βιγιαρεάλ για Πάου ΤόρεςosinteliΤρί, 12/01/2020 - 08:49

Έτοιμη να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Έρικ Μπαϊγί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να πείσει τη Βιγιαρεάλ να ενδώσει στην παραχώρηση του Πάου Τόρες.

Ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των "κόκκινων διαβόλων", όμως οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας κρίνονται αρκετά υψηλές (60 εκατ. ευρώ) τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Έτσι, η Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ προκειμένου να ρίξει την τιμή, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει ως αντάλλαγμα τον Έρικ Μπαϊγί, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα προσδοκόμενα. 

Πάντως, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες πέραν του Ιβοριανού, που μπορεί να "πέσουν" στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στην προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει δικό της τον Πάου Τόρες. Όπως οι Λίντελοφ και Ρόχο, που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Σόλσκιερ.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Έτοιμη να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Έρικ Μπαϊγί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να πείσει τη Βιγιαρεάλ να ενδώσει στην παραχώρηση του Πάου Τόρες.

Article publish on Τρί, 12/01/2020 - 08:49 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα