Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ 2-2: Τουλάχιστον δεν έχασαν

Στο πρώτο ημίχρονο η μια ομάδα προσέφερε δώρα στην άλλη και η κατάληξη ήταν το 2-1. Οι Χόιλουν (3′) και Ράσφορντ (40′) σκόραραν για την ομάδα του Τεν Χαγκ δίνοντας και ο ένας ασίστ στον άλλον.

Για την Τότεναμ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ριτσάρλισον (19′) με στημένη μπάλα. Φιλότιμη προσπάθεια του Ουντόγκι για να πετύχει και τρίτο γκολ η αντίπαλός του αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του. Δοκάρι και υπέρ της Τότεναμ με την κεφαλιά του Ρομέρο να σταματάει στο οριζόντιο του Ονάνα.

Για να δείξει

ότι δεν υπήρξε ίχνος συγκέντρωσης με την επιστροφή από τα αποδυτήρια η Γιουνάιτεντ δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο από τον Μπεντανκούρ (46′).

Ως το τέλος τα λάθη συνεχίστηκαν αλλά αστοχία και έλλειψη ποιοτικών λύσεων επιθετικά στον πάγκο έφεραν το τελικό 2-2 που μάλλον ικανοποιει και τις δύο ομάδες.

Για την Γιουνάιτεντ επέστρεψε στους αγώνες ο Λισάντρο Μαρτίνες ενώ με την Τότεναμ έπαιξαν τα δύο νέα αποκτήματα οι Τίμο Βέρνερ (βασικός) και Ράντου Ντράγκουσιν (μπήκε στο 85ο λεπτό).

Μάντσεστερ Γιουν.: Ονάνα – Νταλότ, Έβανς (63′ Μαρτίνες), Βαράν, Γουάν-Μπισάκα – Μέινου, Έρικσεν (58′ ΜακΤόμινεϊ) – Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ (88′ Άντονι) – Χόιλουν

Τοτεναμ: Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν (90′ Ρογιάλ), Ουντόγκι – Μπεντανκούρ, Σκιπ (85′ Ντράγκουσιν), Χόιμπιερ – Τζόνσον, Βέρνερ (Χιλ 80′), Ριτσάρλισον

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γ, – Τότεναμ 2-2, Τουλάχιστον,mantsester g, – totenam 2-2, toulachiston