Μάντσεστερ Γ. : Χωρίς Ράσφορντ με την Μίλαν

Μάντσεστερ Γ. : Χωρίς Ράσφορντ με την ΜίλανevlachosΤρί, 03/09/2021 - 18:52

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι του Μάντσεστερ αλλά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στους συνδέσμους, στον αστράγαλο. 

Όλα δείχνουν ότι θα χάσει το παιχνίδι με την Μίλαν για το Europa League την Πέμπτη καθώς το πόδι του είναι ακόμα πρησμένο και φυσικά είναι αδύνατο να προπονηθεί.

Ο

Ράσφορντ είναι υπέρπολυτιμος για την Γιουνάιτεντ την φετινή σεζόν έχοντας παίξει και στα 43 παιχνίδια της ομάδας του Σόλσκιερ μετρώντας 18 γκολ και 12 ασίστ. 

Ο Σόλσκιερ για πρώτη φορά δεν θα έχει τον Άγγλο φέτος ενώ όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει και τον Καβάνι για το ματς με την Μίλαν καθώς και ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει πρόβλημα. 

Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να αρχίσει συζητήσεις με τον ατζέντη του Καβάνι για την επέκταση της συνεργασίας καθώς υπάρχει έντονη φημολογία από την Αργεντινή ότι συμφώνησε με τον Μπόκα Τζούνιορς για τριετές συμβόλαιο. 

Ο Καβάνι αποκτήθηκε με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο μόνο αν συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές. Ο ατζέντης του Γουάλτερ Γουλιελμόνε αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αγγλία. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΔΙΕΘΝΕΙΣ Απέφυγε τα χειρότερα ο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Μόνο με θαύμα παίζει με την Μίλαν στο Europa League.  Article publish on Τρί, 03/09/2021 - 18:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα