Μανταντά: «Είμαστε γελοίοι, δεν είμαστε στο επίπεδο της διοργάνωσης»

Μανταντά: «Είμαστε γελοίοι, δεν είμαστε στο επίπεδο της διοργάνωσης»ageorgiΤετ, 11/04/2020 - 08:56

Σκληρά λόγια είπε ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά μετά την ήττα από την Πόρτο (3-0) στο Dragao.

«Προφανώς, μπορούμε μόνο να ανησυχούμε όταν βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα. Είναι απαραίτητο να σκεφτούμε αυτήν την στιγμή, επειδή υπάρχει ένα πολύ αρνητικό συναίσθημα και πολλή συσσωρευμένη οργή, αλλά έχουμε τρία παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να δείξουμε ένα νέο πρόσωπο, επειδή είμαστε γελοίοι. Είναι απαραίτητο να προβληματιστούμε,

γιατί δεν είμαστε στο επίπεδο αυτής της διοργάνωσης. Και ξέρετε τι με κάνει πιο αναστατωμένο; Αυτά τα ανόητα γκολ που δεχόμαστε και που σκοτώνουν τα παιχνίδια στην αρχή», τόνισε χαρακτηριστικά στο RMC Sport, ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου χωρίς βαθμό. Την επόμενη -4η-αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Πόρτο και στην συνέχεια (5η) τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας την διαδρομή της στη φάση των ομίλων, με μια επίσκεψη στο Μάντσεστερ με αντίπαλο την Σίτι.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille ΔΙΕΘΝΕΙΣ Σκληρά λόγια είπε ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά μετά την ήττα από την Πόρτο (3-0) στο Dragao.

Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 08:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα