Μάνταλος: "Υπάρχει οδηγία για διαφορετική προσέγγιση στο ματς"

Η αλλαγή φιλοσοφίας, η ετοιμότητα της ΑΕΚ αλλά και η επιστροφή του ίδιου σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Πέτρος Μάνταλος, μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ":

«Για εμάς δεν ήταν έκπληξη η εικόνα απέναντι στη Γαλατάσαραϊ. Δουλεύουμε μεθοδικά και στοχευμένα τις τελευταίες εβδομάδες και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε σημαντικό βαθμό, πριν
από τα ματς του Champions League. Είμαστε μια ομάδα δουλεμένη, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι.

Έπειτα από όσα πέρασα, για εμένα είναι σημαντικό να αισθάνομαι καλά. Βρίσκω τον καλό εαυτό μου, πατάω γερά στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου, μπορούμε να πετύχουμε όσα κάναμε και πέρυσι.

Είναι αλήθεια, πως υπάρχει πλέον οδηγία για διαφορετική προσέγγιση στο ματς. Προσπαθούμε να παίζουμε πιο γρήγορα, με περισσότερες κάθετες πάσες, να βάζουμε πιο πολλούς παίκτες στην περιοχή και να μπαίνουν στη δημιουργία και τα ακραία μπακ. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και αυτό βοηθά στην κατανόηση όσων ζητά ο προπονητής».
Keywords
Τυχαία Θέματα