Μάνος: "Το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κριθεί στα λάθη" (vid)

Μάνος: "Το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κριθεί στα λάθη" (vid)antoniamath11Κυρ, 02/07/2021 - 14:40

Για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, μίλησε στα κανάλια Novasports και στον Γιώργο Αργυρόγλου, ο Δημήτρης Μάνος.

Σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή το μεγάλο "κιτρινόμαυρο" ντέρμπι θα κριθεί στα λάθη, αλλά και στο ποια ομάδα θέλει περισσότερο τη

νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, μια ανεβασμένη ομάδα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το Κύπελλο και το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι και ελπίζουμε να φύγουμε με το τρίποντο".

Για την κούραση και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: "Έχουμε πολλά παιδιά στο ρόστερ που είναι καλοί παίκτες. Να δείξουμε ένα καλό εαυτό και να πάρουμε τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ". 

Για το που θα κριθεί το αποτέλεσμα: "Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος κάνει τα περισσότερα λάθη. Αυτός που θα το κερδίσει είναι αυτός που το θέλει περισσότερο". 

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό: "Είμαστε μια σκληροτράχηλη ομάδα θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Μάνος: "Το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κριθεί στα λάθη" Submitted by antoniamath11 on Κυρ, 02/07/2021 - 14:12 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MANOS_ARHS_060221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Δημήτρης Μάνος αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ και ισχυρίστηκε ότι θα το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής θα κριθεί στα λάθη, αλλά και στο ποιος το θέλει περισσότερο. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Δημήτρης Μάνος αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ και ισχυρίστηκε ότι θα το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής θα κριθεί στα λάθη, αλλά και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 14:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα