Μάλτα-Ουκρανία 1-3: Νίκησε και περιμένει τους Ιταλούς (highlights)

Σε αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο με ξεκάθαρο απο την αρχή φαβορί, η Ουκρανία επιβλήθηκε με —- της Μάλτας και διατηρήθηκε σε τροχιά πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι του 2024.

Η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ αιφνιδιάστηκε πλήρως; από την αποτελεσματική πίεση της Μάλτας στο γήπεδο, έκανε αβίαστα λάθη και σε ένα από αυτά βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Πολ Εμπόνγκ για το

1-0 στο 13ο λεπτό.

Στο Καμενζούλι με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 1-1 για την Ουκρανία με την ουραγό του ομίλου να στέκεται εξαιρετικά στο πρώτο μισό του αγώνα όμως να πληρώνει τα αβίαστα λάθη της στην άμυνα.

Από ένα τέτοιο δέχθηκε και το δεύτερο γκολ καθώς ο Μποργκ ανέτρεψε τον Μούντρικ και ο Ντόβμπικ διαμόρφωσε το 1-2 στο 43ο λεπτό που ήταν κα ιτο σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μάλτα πάντως είχε και δοκάρι με ωραίο σουτ του Γκιλομιέρ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Στο 61′ ο Τρούμπιν κράτησε το σκορ στο 1-2 και στο 70′ ο Μούντρικ απώλεσε ευκαιρία για την ισοφάριση. Πέντε λεπτά αργότερα ο Εμπόνγκ δοκίμασε να νικήσει τον Τρούμπιν χωρίς αποτέλεσμα.

Το τελικό 1-3 για την Ουκρανία διαμόρφωσε ο Μούντρικ με το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα.

Οι Οκυρανοί πέρασαν στην 2η θέση του ομίλου και περιμένουν την Ιταλία που είναι σε απόσταση τριών βαθμών και ένα αγώνα λιγότερο (με τη Βόρεια Μακεδονία) την τελευταία αγωνιστική για τον τελικό πρόκρισης του 3ου ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα