Μακσβίτις: «Μας αποσυντόνισε ο ΠΑΟΚ»

Το φυσούσε και δεν κρύωνε ο Κάζις Μακσβίτις μετά τον αποψινό (31/1) αγώνα της Νεπτούνας στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτε τη βαριά ήττα από τους «ασπρόμαυρους», που στοίχισε και τη διαφορά των 13 πόντων του πρώτου αγώνα υπέρ της Νεπτούνας.

«Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε
σα να έπαιζε ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Έπαιξε αρκετά επιθετικά, βγάζοντας πολλή ενέργεια. Αυτό μας αποσυντόνισε και μας οδήγησε σε επιπόλαιες ενέργειες», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Και συνέχισε: «Κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε πόντους που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ κι εύχομαι να περάσουν κι οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση».

Από τη δική του πλευρά, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Νεπτούνας, Τόμας Ντελινινκάιτις, δήλωσε για την ήττα των Λιθουανών: «Πρώτα απ' όλα, να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Σήμερα δεν ακολουθήσαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης το πλάνο μας και κάναμε πολλά λάθη. Αυτός ήταν κι ο βασικός λόγος, για τον οποίο ήρθε η ήττα με μεγάλη διαφορά. Τα περισσότερα ήταν ανόητα λάθη κι ουσιαστικά τους δώσαμε την μπάλα για να φύγουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν πολλούς πόντους. Έτσι άνοιξε η διαφορά στο παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα