ΜακΚίσικ: «Να παίξουμε πραγματικά καλή άμυνα»

ΜακΚίσικ: «Να παίξουμε πραγματικά καλή άμυνα»npiliosΠέμ, 04/01/2021 - 19:21

Ο Αμερικάνος παίκτης του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ υποστήριξε για τον αγώνα Ρεάλ-Ολυμπιακού (2/4, 22.00, Νovasports2HD) ότι η άμυνα της ομάδας του, πρέπει να είναι…πραγματικά πολύ καλή, να υπάρχει συνέπεια και συγκέντρωση σ’ αυτήν.

Οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ:

«Είναι πάντα καλό να βγαίνεις

στο παρκέ και να παλεύεις ανεξάρτητα με τη βαθμολογική θέση που βρίσκεσαι εσύ ή ο αντίπαλός σου. Είναι καλό για την ομάδα πάνω από όλα. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που θέλει όταν αγωνίζεται να χάνει.

Οπότε θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κάναμε και κόντρα στην Βαλένθια", είπε ο Αμερικάνος, που θυμήθηκε το πρώτο ματς και την ήττα στην Μαδρίτη.

Θέλουμε να βγούμε στο παρκέ, να παίξουμε σκληρά και να αποδείξουμε πως αξίζαμε να είμαστε στα πλέι οφ. Θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα για να τους κερδίσουμε. Να κάνουμε καλά box out και να είμαστε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αμερικάνος παίκτης του Ολυμπιακού, Σακίλ Μακ Κίσικ υποστήριξε για τον αγώνα Ρεάλ-Ολυμπιακού (2/4, 22.00, Νovasports2HD) ότι η άμυνα της ομάδας του, πρέπει να είναι…πραγματικά πολύ καλή, να υπάρχει συνέπεια και συγκέντρωση σ’ αυτήν. Article publish on Πέμ, 04/01/2021 - 19:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα