Μακελειό στη Λούτσα: Έξι νεκροί από πυροβολισμούς – Πληροφορίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς υπάρχουν νεκροί στη Λούτσα μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.

Το σημείο το μακελειού:

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έξι θύματα και είναι πιθανό το μακελειό να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαρισμών. Οι πέντε από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους φέρονται να βρίσκονταν εντός οχήματος και ένας έξω από το ΙΧ, ενώ οι πυροβολισμοί προέρχονται από

9άρι πιστόλι.

Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο της τραγωδίας μέσα σε δέκα λεπτά μετά την κλήση που έγινε για βοήθεια, ωστόσο η κινητή μονάδα δεν έχει παραλάβει ακόμη τις σορούς, με εντολή της αστυνομίας.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο βρέθηκε και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο της τραγωδίας μέσα σε δέκα λεπτά μετά την κλήση που έγινε για βοήθεια. Ωστόσο η κινητή μονάδα δεν έχει παραλάβει ακόμη τις σορούς, με εντολή της αστυνομίας.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα