Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι κανόνες του Σφαιρόπουλου και ο Κοέν

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι κανόνες του Σφαιρόπουλου και ο ΚοένtnalΤρί, 11/24/2020 - 11:36

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως όλοι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να σέβονται και να ακολουθούν τους κανόνες. Αφορμή στάθηκε το περιστατικό με τον Σάντι Κοέν και την ένταση που υπήρξε μετά του παίκτη της “ομάδας του λαού” και του Έλληνα κόουτς, στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Χάιφα. Ο Σφαιρόπουλος θέλησε να υποβαθμίσει το περιστατικό μετά τη νίκη 81-75 της ομάδας του, όμως τόνισε πως οι κανόνες πρέπει να τηρούνται.

Χαρακτηριστικά,

ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: “Ο Κοέν παραβίασε τους κανόνες. Δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά η ομάδα έχει κανόνες και όλοι πρέπει να τους σέβονται”.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, ο Έλληνας κόουτς τόνισε: “Μέχρι το 35ο λεπτό ελέγξαμε το παιχνίδι και παίξαμε καλά. Η Χάιφα προσπάθησε να επιστρέψει και δε μου άρεσαν τα τελευταία λεπτά που παίξαμε”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως όλοι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να σέβονται και να ακολουθούν τους κανόνες. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 11:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα