Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αμφίβολος ενόψει Ζαλγκίρις ο Χάντερ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αμφίβολος ενόψει Ζαλγκίρις ο Χάντερbasket1thanosΤρί, 11/10/2020 - 15:14

Η Μακάμπι φιλοξενεί στο Τελ Αβίβ την Ζαλγκίρις Κάουνας την Πέμπτη (12/11, 21:05, Novasports) με σκοπό να επιστρέψει στις επιτυχίες! Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν στην Euroleague (ρεκόρ 2-5) και η νίκη στο ματς της 8ης αγωνιστικής αποτελεί μονόδρομο.

Πάντως, η ομάδα του Λαού έχει ακόμα ένα πρόβλημα να διαχειριστεί.

Ο Οθέλο Χάντερ είναι αμφίβολος για το ματς με τους πρωταθλητές Λιθουανίας καθώς ακόμα υποφέρει από ζαλάδες.

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο κεφάλι στο προηγούμενο παιχνίδι της Μακάμπι για την Euroleague (με την Αναντολού Εφές).

Ο Χάντερ κάνει αγώνα... δρόμου να προλάβει το παιχνίδι αλλά στο Ισραήλ δεν θα ρισκάρουν το οτιδήποτε και μόνο αν ο Αμερικανός είναι 100% υγιείς θα δώσει το παρών.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Οθέλο Χάντερ δεν έχει ακόμα αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο κεφάλι στην αναμέτρηση με την Αναντόλου Εφές. Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν προπονήθηκε και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Ζαλγκίρις (12/11, 21:05). Article publish on Τρί, 11/10/2020 - 15:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα