Μακ: "Είναι λογικό ο κόσμος να ειναι απογοητευμένος" (video)

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του για να φτάσει στους στόχους του και να δώσει χαρά στον κόσμο του, όπως υποστήριξε ο Μακ στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports. Ο άσος του "δικεφάλου του βορρά" αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα για το αποτέλεσμα, αλλά και για τη δική του φετινή απόδοση.

Οι δηλώσεις του Μακ:

Για την κατάσταση του:
«Αισθάνομαι καλά, είχαμε ενα μικρό διάλειμμα λόγω εθνικών
ομάδων. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι 100% για το παιχνίδι της Δευτέρας και ευελπιστώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει εναντίον του Ατρομήτου».

Για τη διαφορά απόδοσης του ΠΑΟΚ στα εντός έδρας από τα εκτός:
«Πρώτα από όλα είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας ντέρμπι. Παίζει το ρόλο του και αυτό. Με την ΑΕΚ, ήταν ένα παιχνιδι που δε δούλεψε τίποτα καλά. Παίζαμε για 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω και αντι να πετύχουμε γκολ, το δεχτήκαμε. Δεν ήταν θέμα κακοτυχίας, δε δούλεψε τίποτα όπως θα έπρεπε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να είμαστε αυτοί που πρέπει και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Ατρόμητο και την καλή αμυντική ελιτουργία του:
«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλή. Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Οταν θέλεις να κερδίσεις, και αυτός είναι ο στόχος μας, πρέπει να σκοράρεις. Πρέπει να δουλέψουμε στο 100%, να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την απόδοση του τη φετινή σεζόν:
«Δεν έχει να κάνει με τη θέση μου. Είναι απόφαση του προπονητή. Την προηγούμενη φορά έπαιζα επιθετικός, αλλά ήταν άλλες οι συνθήκες, άλλος ο προπονητής. Άλλη φιλοσοφία έχει αυτός ο προπονητής, άλλη τακτική. Είτε με βάλει δεξιά, είτε αριστερά, είτε στην κορυφή της επίθεσης, εγώ πρέπει να είμαι έτοιμος να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Για το αν υπάρχειπίεση στην ομάδα:
«Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, είναι λογικό να περιμένει ο κόσμος να κερδίζουμε, αυτό θέλουμε κι εμείς. Ο κόσμος θέλεις τίτλους, εμείς πρέπει να βελτιώσουμε συνολικα την απόδοση μας. Να είμαστε εξίσου καλοί εντός και εκτός έδρας. Τα έχουμε πάει πολύ καλά στην Τούμπα, αλλά παίζουμε σε μια άδεια Τουμπα και είναι αυτό μια επιπλέον πίεση για εμάς. Πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε κι εκτός έδρας. Οταν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα όπως και ο κόσμος, πρέπει να πάρεις βαθμούς μακρια από το γήπεδο σου».

Για την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση:
«Γνωρίζουμε οτι ο κόσμος όταν δεν κερδίζει η ομαδα, δεν είναι ικανοποιημένος. Θέλει νίκες, αποτελέσματα, τίτλους. Οταν το προηγουμενο παιχνίδι μας ήταν αυτό με την ΑΕΚ που δε δούλεψε τίποτα, είναι λογικό ο κόσμος να ειναι απογοητευμένος. Ήθελαν να μας μιλήσουν. Γνωρίζω την νοοτροπία. Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα εκτός έδρας. Ο μόνος τρόπος για να πείσεις τον κόσμο, είναι να το αποδείξεις στο γήπεδο. Με 1-2 νίκες σε σημαντικά παιχνιδια μπορουμε να τους το δείξουμε. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα