«Μάχη» Τσέλσι, Μίλαν για νεαρό Βόσνιο αμυντικό

«Μάχη» Τσέλσι, Μίλαν για νεαρό Βόσνιο αμυντικόmkatsafaΔευ, 11/09/2020 - 18:54

Η Τσέλσι απέκτησε τον Τιάγκο Σίλβα το καλοκαίρι για να προσδώσει ποιότητα στην προβληματική άμυνα των Λονδρέζων και είχε μια καλή αρχή στη σεζόν, σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο του γκολ με τους «μπλε» στη νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.  Βέβαια η ηλικία του Βραζιλιάνου στόπερ δεν επιτρέπει εφησυχασμό στον Φρανκ Λάμπαρντ και ο νεαρός τεχνικός εξετάζει κάποιες

ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νεαρών παικτών που μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον.

Σύμφωνα με το ιταλικό Calciomercato, αυτή η αναζήτηση οδήγησε  την Τσέλσι στον Βόσνιο στόπερ Άνελ Αχμέντοτζιτς. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 21χρονος κοστίζει περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ και θα μπορούσε να αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 21 ετών πανύψηλος αμυντικός (1.92), θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στο σουηδικό πρωτάθλημα και θα μπορούσε τώρα να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Οι εμφανίσεις του, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο της Μίλαν, όσο και της Τσέλσι. Η Μίλαν διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη, που σημαίνει ότι η Τσέλσι θα πρέπει να ενεργήσει γρήγορα όταν ανοίξει η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Εάν ξεκινήσει ένας «πόλεμος» υποβολής προσφορών, το ύψος της μεταγραφής θα μπορούσε να πάει πιο ψηλά από τα 11 εκατομμύρια. 

Παρ 'όλα αυτά, η τιμή του παραμένει προσιτή σε σχέση με άλλους αμυντικούς της ηλικίας του. Για παράδειγμα ο Νταγιό Ουπαμεκάνο της Λειψίας, κοστίζει πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τον θέλει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 21χρονος Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού της Ντόρτμουντ, δεν πωλείται με λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό ώθησε την Τσέλσι να αναζητήσει πιο φθηνές, αλλά εξίσου αξιόπιστες λύσεις. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο δύο φορές διεθνής με την Εθνική Βοσνίας, μετράει ήδη 61 επαγγελματικά παιχνίδια (3 γκολ) και πρόσφατα πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο, κερδίζοντας το πρωτάθλημα με τη Μάλμε.   
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Milan- Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τσέλσι αναμένεται να δώσει «μάχη» με την Μίλαν για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού της Μάλμε, Άνελ Αχμέντοτζιτς. Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 18:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα