Λυών: Αντίδραση Μαρτσέλο στην τιμωρία

Η Λυών έχει αρχίσει άσχημα την σεζόν στην Ligue 1 με μια ισοπαλία και μια ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Πέτερ Μπος.

Το κλίμα δεν είναι καλό και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη από την στιγμή που ο Ολλανδός προπονητής Πέτερ Μπος – με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης – “υποβίβασε” στην δεύτερη ομάδα τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό Μαρτσέλο για απρεπή συμπεριφορά.

Μια ημέρα μετά την τιμωρία του ο παίκτης απάντησε μέσω Instagram

δίνοντας την δική του οπτική για ότι έχει συμβεί.

View this post on Instagram

A post shared by Marcelo Guedes (@marceloguedesfilho)

“Αγαπητοί φίλοι. Οπαδοί της Λυών αλλά και σε όλο τον κόσμο. Σε όλη μου την καριέρα έχω δουλέψει σκληρά για να δίνω το καλύτερο στο γήπεδο για τις ομάδες τις οποίες είχα την τύχη να εκπροσωπήσω. Αφοσίωση, σκληρή δουλειά και προσωπικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που πρεσβεύω και πάντα θέλω να εξασκώ. Είμαι στην πέμπτη μου σεζόν στην Λυών. Δυστυχώς βλέπω στο διαδίκτυο ότι η ομάδα λέει ότι φεύγω για άλλον λόγο. Δεν είναι αλήθεια. Σύντομα θα μιλήσω ξανά για να σας εξηγήσω τι έχει συμβεί. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτόν τον δίαυλο επικοινωνίας για να μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα με διαφάνεια”.

Ο Μαρτσέλο έχει αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Λυών φέτος και συνολικά σε 167 στην πενταετή καριέρα του με την ομάδα. Πρόσφατα ανανέωσε για μια διετία με την Λυών και για να αποχωρήσει από τον σύλλογο ζητάει τουλάχιστον έναν χρόνο συμβολαίου δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 2,4 εκατομμύρια Ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία, ο Μαρτσέλο μίλησε στα αποδυτήρια προς τον Μπος αλλά και τον αθλητικό διευθυντή Ζουνίνιο Περναμπουκάνο μετά το “χαστούκι” με 3-0 στην έδρα της Ανζέ.

Χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και ο κόουτς Μπος που έτσι κι αλλιώς δεν συμφωνούσε στην επέκταση της συνεργασίας με τον παίκτη ζήτησε ξανά από τον Ζουνίνιο να τον “τελειώσει” και ο Βραζιλιάνος πήρε την απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα