Λυκογιάννης: "Μίλησα με Ταχτσίδη, Οικονόμου για την Κάλιαρι"

Παίκτης της Κάλιαρι και επίσημα είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος παρουσιάστηκε από τον σύλλογο της Σαρδηνίας. Μάλιστα, ο πρώην αμυντικός της Στουρμ Γκρατς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κάλιαρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί σας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες μου. Έμαθα για το ενδιαφέρον της Κάλιαρι από τον Δεκέμβριο και ήμουν ευχαριστημένος με την επιλογή μου.Πριν έρθω μίλησα με τον Ταχτσίδη και τον Οικονόμου. Είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα.
Ξέρω πως η Serie A είναι δύσκολο πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο Λυκογιάννης, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ γρήγορος και δυνατός. Μου αρέσουν οι στατικές φάσεις. Είμαι αριστερός μπακ, όμως μπορώ να αγωνιστώ και ως στόπερ. Θέλω να εξελιχθώ. Ο κ. Λόπες θα αποφασίσει πότε θα παίξω. Γνωρίζω πως είναι δύσκολη εποχή για την Κάλιαρι, αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Όσο για τους παίκτες που θαυμάζει: «Ελπίζω να αντιμετωπίσω τον Ντιμπάλα που είναι ένας δυνατός παίκτης. Σε ότι αφορά τους παίκτες που έχω επηρεαστεί θα έλεγα τον Ρομπέρτο Κάρλος» υποστήριξε ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού για να ολοκληρώσει:

«Ο μάνατζερ μου Καρασαββίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφαση. Έπαιξε στην Ιταλία και ειδικά στη Σαρδηνία. Μου μίλησε με πολύ καλά λόγια για το νησί. Επίσης η Κροτόνε ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά η ιστορία και η παράδοση της Κάλιαρι με ώθησαν να την επιλέξω».
Keywords
Τυχαία Θέματα