Λυμπερόπουλος: «Σύντομα και νέες προσθήκες» (video)

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπογράμμισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο μετεγγραφικό μέτωπο της ΑΕΚ, με τις προσθήκες του Εζεκιέλ Πόνσε και ενός παίκτη για τα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιες άλλες κινήσεις θα γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι, δηλώνοντας πως περιμένει τις εισηγήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη. Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα του Παναγιώτη Κονέ, αλλά και στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Αρχικά, ο Λυμπερόπουλος
δήλωσε για τη συνεργασία της ΑΕΚ με τη BMW: «Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία Σπανός. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα έχουν πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Νομίζω πως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια, πως η ομάδα είναι σε καλά χέρια. Πρώτα ο Θεός να έχουμε όλοι την υγεία μας και ενωμένοι σαν μια οικογένεια να καταφέρουμε πολλές επιτυχίες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στα μετεγγραφικά: «Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια περίοδος δύσκολη. Σίγουρα ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ και αυτό είναι ευχάριστο. Γεμίζουμε με περισσότερες ευθύνες. Αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. Ο κορμός της ομάδας υπάρχει και έχουμε μια πολύ καλή δομή θα έλεγα. Θεωρώ ότι οι πινελιές που θα προστεθούν θα μας βοηθήσουν, έτσι ώστε να έχουμε πάλι επιτυχίες και συγκινήσεις την επόμενη χρονιά».

Σχετικά με το πόσες κινήσεις θα γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι δήλωσε: «Αυτό είναι σε συνεργασία με τον προπονητή. Τώρα ξεκίνησε η προετοιμασία. Μπορεί μέσα από τις προπονήσεις και από αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια να δούμε πόσες ακριβώς κινήσεις χρειάζονται. Θεωρώ ότι είναι δυνατόν και το καλύτερο, θα πραγματοποιηθεί».

Όσον αφορά στη μετεγγραφή του Εζεκιέλ Πόνσε δήλωσε: «Είμαστε σε καλό στάδιο, η αλήθεια είναι αυτή. Το δικό μου μότο είναι αν δε μπει υπογραφή μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πως τα πάντα ανατρέπονται είτε αρνητικά, είτε θετικά».

Στη συνέχεια ο Λυμπερόπουλος δήλωσε πως προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού: «Νομίζω πως η θέση που κοιτάμε αυτή τη στιγμή περισσότερο είναι αυτή του πλάγιου επιθετικού».

Σχετικά με το θέμα του Κονέ δήλωσε: «Θα δούμε για τον Κονέ τις επόμενες ημέρες».

Τέλος, τόνισε για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας: «Έγινε η έκπληξη με τη Γερμανία. Είναι ένα Μουντιάλ, που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάποιο σούπερ παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα. Μακάρι μια από τις μικρομεσαίες ομάδες να κάνει την έκπληξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα