Λουτσέσκου: Ρουμάνικο ΜΜΕ τον αποθεώνει γιατί δεν επέλεξε ΑΕΚ!

Για τα ρουμάνικα ΜΜΕ είναι περίπου… must να βρίσκουν αιτίες κι αφορμές και με κάθε ευκαιρία να εξιστορούνται διάφορα με πρωταγωνιστή τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Το ίδιο πράττει και τώρα η ιστοσελίδα gsp.ro, η οποία σε χθεσινό (10/10) άρθρό της με τίτλο “Η έμπνευση του Ρασβάν! Αυτό που απέφυγε αρνούμενος την προσφορά της ΑΕΚ” εμπλέκει τον προπονητή του ΠΑΟΚ

στην αλλαγή που έγινε στην τεχνική ηγεσία της “Ένωσης” και τον αποθεώνει για την επιλογή που έκανε το περασμένο καλοκαίρι να επιστρέψει στους “ασπρόμαυρους” αντί να δεχτεί την πρόταση των “κίτρινων”.

Αρχικά αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ: “Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν δέχτηκε την προσφορά που του έκανε την περασμένη άνοιξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επέστρεψε τελικά στον ΠΑΟΚ, ενώ ο ισχυρός ιδιοκτήτης της ΑΕΚ μόλις απέλυσε τον προπονητή του, μετά από μόλις 7 αγώνες. Δεν άντεξε την ήττα που υπέστη από τον Ρασβάν”.

Και συνεχίζει: “Προς το τέλος της άνοιξης, αφού χώρισε με τον Ανδαλουσιανό Μανόλο Χιμένεθ (τέσσερις φορές στον πάγκο της ΑΕΚ!), ο Δημήτρης Μελισσανίδης έψαχνε έναν άλλο προπονητή και σίγουρα ήθελε τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Τόσο πολύ, που είχε σβήσει από τη μνήμη τον πόλεμο με τον Λουτσέσκου το 2018, την μετωπική του επίθεση, και ήταν έτοιμος να έρθει σε σύγκρουση με τους δικούς του στην ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν απειλήσει τον Ρασβάν, αφού φημολογήθηκε ότι θα μπορούσε να πάει στους κιτρινόμαυρους. Ο τεχνικός, όμως, είπε «όχι» στο τέλος, προτιμώντας να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Εμπνευσμένη επιλογή!”

Για να καταλήξει: “Ο ισχυρός και επιδραστικός Μελισσανίδης είναι στεναχωρημένος. Στις πρώτα αρνητικά αποτελέσματα άφησε τον προπονητή του! Αυτός ήταν ο Σέρβος, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, με τον οποίο στις 27 Μαΐου υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και τον απέλυσε στις 8 Οκτωβρίου, μετά από μόλις επτά αγώνες.

Ο αποκλεισμός από τον 2ο προκαταρκτικό γύρο του Conference League (1-2 και 1-0, 2-3 στα πέναλτι με τους Βόσνιους από τη Βέλε Μόσταρ) και ειδικά η ήττα που υπέστη από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (2-0), η πρώτη στο πρωτάθλημα, καταδίκασαν τον Μιλόγιεβιτς. Ο Μελισσανίδης δεν μπορούσε να δεχτεί μια αποτυχία μπροστά στον Λουτσέσκου. Άφησε τον Σέρβο τεχνικό για άλλη μια εβδομάδα και τον απέλυσε αμέσως μετά τη νίκη με τον Παναιτωλικό, 3-1 εκτός έδρας.

Ο Έλληνας μεγιστάνας εξακολουθεί να μετανιώνει για τον Ρασβάν Λουτσέσκου, αλλά δεν μπορεί να τον πλησιάσει. Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής; Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πρώην CSU Craiova, ήταν στην ΑΕΚ μεταξύ 26 Μαΐου 2018 – 5 Φεβρουαρίου 2019, ήταν επίσης στη λίστα (μαζί με τον Γιώργο Δώνη), αλλά δεν έχει πλέον υποστήριξη στο σύλλογο. Σύντομα θα επισημοποιηθεί ο Αργύρης Γιαννίκης, αυτός που νίκησε τρεις φορές σερί τον Λάζλο Μπόλονι την περασμένη σεζόν, δύο φορές στο Κύπελλο Ελλάδας και μία στο πρωτάθλημα. Ο Μπόλονι ήταν στον Παναθηναϊκό και ο Γιαννίκης στον ΠΑΣ Γιάννινα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα