Λουτσέσκου: Ποντάρει σε Μπίσεσβαρ, Λύρατζη στη ρεβάνς με Λέφσκι Σόφιας

Καθόλου τυχαία δεν έκανε αναφορά -μεταξύ άλλων- στους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λευτέρη Λύρατζη ο Ρασβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη (21/7) στη Σόφια, κόντρα στη Λέφσκι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Ρουμάνος προπονητής του “Δικέφαλου” ποντάρει ιδιαίτερα στη συμμετοχή

και των δύο στον επαναληπτικό με τη βουλγάρικη ομάδα, στην Τούμπα, την ερχόμενη Πέμπτη 28/7.

“Χάσαμε τους Λύρατζη και Βιεϊρίνια, που είναι πολύ σημαντικοί για την ανάπτυξη του παιχνιδιού μας, οπότε δεν με εκπλήσσει το σημερινό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Λουτσέσκου για τους παίκτες που υπολόγιζε εξ αρχής ως βασικούς οπισθοφύλακες στην πρώτη αναμέτρηση, στην οποία ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, που κάνει δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση των “ασπρόμαυρων” στην επόμενη φάση του θεσμού στον ερχόμενο επαναληπτικό.

“Είναι άλλο παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη. Θα έχουμε και τον Μπίσεσβαρ”, τόνισε σε άλλο σημείο των λεγομένων του ο προπονητής του “Δικέφαλου”. Κάνοντας τη… σούμα, είναι σαφές τι έχει κατά νου ο Λουτσέσκου για τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Λέφσκι. Θα τους ήθελε διαθέσιμους και τους τρεις, μόνο που αυτή τη στιγμή ο Βιεϊρίνια είναι ακόμη στα… πιτς.

Με αυτό ως δεδομένο, βγαίνει εύκολα τα συμπέρασμα ότι ο Λουτσέσκου είδε με μεγάλη χαρά σήμερα (24/7) τον Λύρατζη να μπαίνει και πάλι στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης, αφήνοντας πίσω του τις ενοχλήσεις στο πόδι, που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Όσο για τον Μπίσεσβαρ, κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει ταχύτητα, οπότε οι πιθανότητες να μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στη ρεβάνς ολοένα και αυξάνουν. Βεβαίως, κατά πόσο θα είναι σε θέση τελικά και οι δύο, αλλά και κατά πόσο θα βοηθήσουν, όπως περιμένει ο προπονητής τους, είναι άλλη συζήτηση, που θα γίνει μετά το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα