Λουτσέσκου: «Πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, το προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να επιτευχθούν οι εφετινοί στόχοι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να περάσει το μήνυμά του προς τους παίκτες της ομάδας και κυρίως στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, όμως ο «Δικέφαλος» του Βορρά εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε συνομιλία με
τον Σέρβο επιθετικό από τον οποίο ζήτησε να τα δώσει όλα το προσεχές χρονικό διάστημα, ώστε να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους».

Ο Λουτσέσκου φέρεται να τόνισε στους παίκτες του: «Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση της αγωνιστικής περιόδου και κάθε αγώνας από εδώ και πέρα, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, θα είναι κρίσιμος και καθοριστικός για την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει όλοι σας να παραμερίσετε οποιαδήποτε προσωπικά θέματα και να βάλετε πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Και να μην ξεχνάτε ότι όλοι σας είστε σημαντικοί. Ο ΠΑΟΚ έχει το ατού να παίρνει πολύ μεγάλη βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο».
Keywords
Τυχαία Θέματα