Λουτσέσκου: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Δύο ημίχρονα, δύο διαφορετικές εικόνες
“Γιατί δύο διαφορετικές εικόνες; Απλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που αμύνονταν είχε περισσότερη φρεσκάδα και αυτό μας οδήγησε λίγο πιο μακριά από την αντίπαλη εστία. Η εικόνα είναι η ίδια, μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο. Τι θέλετε από μας; Σε κάθε ματς να κάνουμε 100 ευκαιρίες; Είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί και στην άλλη πλευρά

ο αντίπαλος με μια ευκαιρία να σκοράρει. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο, που ήρθε προετοιμασμένος για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν τυχεροί που σκόραραν από μια στατική φάση που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Ήταν δύσκολο να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε ξανά απέναντι σε μια ομάδα που είχε προετοιμαστεί για ένα στυλ παιχνιδιού πετύχαμε στο τέλος δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη”.


Εστίασε περισσότερα στο χώρο του κέντρου για να πάρει τη νίκη;
“Ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή του παιχνιδιού. Αν λειτούργησε καλύτερα στο Β ημίχρονο είναι επειδή ο καθαρός χρόνος αγώνας ήταν μεγαλύτερος. Aντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι η καλύτερη ν΄ασκεί πίεση ψηλά ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό”.

Πιο σημαντικό η νίκη ή οι βαθμοί εν όψει του ματς με την ΑΕΚ;
“Για μας η νίκη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα