Λουτσέσκου: «Μέσα Μπράντον και Νάρεΐ, έχω πίστη στην ομάδα» (vid)

Αν είναι οι παίκτες έτοιμοι που ήρθαν αργότερα. Μπίσεσβαρ, Νάρει και Τόμας.

Πρέπει να προσαρμοστούμε, είναι μια περίοδος που δεν μου αρέσει. Πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά για παίκτες που δεν είχαν την κατάλληλη προετοιμασία.

Πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις ο Μπίσεσβαρ δεν θα είναι μαζί μας στο αυριανό αγώνα ο Νάρει θα είναι στη λίστα και θα είναι μαζί μας. Δεν είναι πολύ καιρό στις προπονήσεις, αλλά έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του με την προηγούμενη ομάδα του και θα αναγκαστούμε να τον έχουμε μαζί μας αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Μπράντον ήρθε πριν

μια εβδομάδα κατευθείαν από διακοπές, δεν είναι έτοιμος αλλά προσπαθεί αρκετά για να καταλάβει την τακτική μας. Ο Λύρατζης δεν θα είναι μαζί μας αλλά θα είναι στο δεύτερο.

Σχετικά με τον Κούτσια τι άποψη έχει.

Πιστεύω ο Κούτσιας δείχνει πιο ήρεμος στην παρουσία του στα φιλικά με την καλή έννοια. Καταλαβαίνει την κατάσταση πως έχει και ίσως ξεκινήσει αύριο. Μου αρέσει η συμπεριφορά του, δείχνει πιο ώριμος. Είναι η ίδια κατάσταση με τον Κωνσταντέλια. Έχουν ωριμάσει σε σχέση με πέρυσι. Έχουν εξελιχθεί ως άνθρωποι και είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε. Αποφασίσαμε να τους κρατήσουμε και να είναι μέλος της ομάδας. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που ίσως δεν είχαν μάθει μέχρι πρόσφατα πως να συμπεριφέρονται αλλά έχουν μεγαλώσει και έχουν ωριμάσει και έχουν μάθει να είναι μέλος μιας ομάδας.

Αν αισθάνεται σίγουρος πως έχει περάσει τη νοοτροπία του στην ομάδα που είναι μια νέα ομάδα.

Θεωρώ πως είμαι τόσο ανήσυχος όσο ένας προπονητής χρειάζεται για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Δεν μπορώ να σας πω κάτι πως θα είναι το αυριανό παιχνίδι ή το μέλλον. Θα σας πω όμως πως με αυτούς τους παίκτες που δουλέψαμε στην Ολλανδία και κάναμε προπονήσεις εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μεγαλώνουμε ως ομάδα. Να πιέζουμε όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπερνούν τα όρια. Όπως πέρυσι που είχαμε μια καλή σεζόν και οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια τους. Νιώθω τον ενθουσιασμό που φέρνουν οι νέοι παίκτες. Βρισκόμαστε στο σημείο που θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς ακόμη και στις προπονήσεις.

Τι παιχνίδια περιμένει με την Λέφσκι, και τι γίνεται μεταγραφικά τι περιμένει;

Έχω αναφέρει και σε ποιες θέσεις θέλω ενίσχυση το έχω συζητήσει με τη διοίκηση και κάνουν ότι χρειάζεται. Σχετικά με τα πόσα ματς θα δώσουμε δεν το ξέρω, θα το δούμε. Περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια δεν υπάρχει εύκολο ματς. Είναι μια δύσκολη ομάδα το στυλ της είναι να μάχεται για δεύτερες μπάλες έχει γρήγορους παίκτες μπροστά. Δεν έχουν την πίεση που έχουμε εμείς για πρόκριση. Θέλουν ν΄αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ που έφτασε μακριά στην Ευρώπη και να δείξουν τι αξίζουν. Δεν είναι εύκολο ματς, αλλά είμαι σίγουρος καθώς έχω δει τις τελευταίες εβδομάδες το πνεύμα της ομάδας που είναι αυτό που θέλω.

Σχετικά με την απόκτηση ποδοσφαιριστή σε θέση επιτελικού μέσου.

Η περσινή σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν. Δεν πρέπει να την παίρνουμε ως παράδειγμα. Το να πάμε σε τρεις διοργανώσεις δεν ήταν εύκολο για κανένα. Δεν είχαμε από την αρχή όλους τους παίκτες που θέλαμε, έφυγαν κάποιοι, θα ήθελα να τους έχω από χθες αλλά δεν είναι εύκολο να τους βρεις. Σίγουρα θα ήθελα να έχω ένα ποδοσφαιριστή αλλά δεν είναι εύκολο.

Σχετικά με τον Τζίμα.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο χρειάζεται ποδοσφαιριστές (μπακ) με καλά στοιχεία να έχουν ταχύτητα και κατανοήση. Πρέπει να είσαι επιθετικός στη νοοτροπία σου. Από αυτή τη θέση μπορείς να κάνεις και μια καλή μεταγραφή. Όπως ο Τσιμίκας στην Λίβερπουλ και Ο Γιαννούλης στην Νόριτς. Υπάρχουν πολλά εξτρέμ, του είπα ότι θα κάνει καλύτερη καριέρα αν αλλάξει θέση. Αυτή την πρόταση του έκανα. Του είπα να μείνει μαζί μας στην δεύτερη ομάδα και να δουλέψει ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ν΄αλλάξει λίγο την καριέρα του. Αποφάσισε να μείνει εξτρέμ. Θα θέλαμε να μπορούμε να πάρουμε ένα επιτελικό μέσο από τη Λίβερπουλ ή την Σίτι αλλά πρέπει να ψάξουμε αρκετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα