Λουτσέσκου «Κρατάμε τη νίκη»


Το πανηγύρισε με την ψυχή του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για όλα όσα προηγήθηκαν σημειώνοντας τα εξής: «Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση μέσα στο γήπεδο, είναι τρεις πάρα πολύ σημαντικοί βαθμοί. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπήρχε και κούραση, προερχόμασταν από ένα δύσκολο ταξίδι, μετά το παιχνίδι στο Λονδίνο, αλλά κρατάμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική».Αναφορικά με τις αποφάσεις του διαιτητή σχολίασε: «Ήταν πέναλτι για τη Λαμία, χωρίς να χρειάζεται να το συζητήσουμε παραπάνω. Θα προτιμούσα να το είχε
δώσει, γιατί ίσως το κατάλαβε στην πορεία του αγώνα ο διαιτητής, το λάθος που έκανε και από εκεί και πέρα μας διέλυσε. Δύο απίστευτες κίτρινες κάρτες στον Κάνιας, μια απίστευτη κίτρινη στον Μπαράλες που ήταν κόκκινη και στο τέλος μας πίεσε η Λαμία και είχαμε μόλις δύο φάουλ».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Ουάρντα και στις διαδοχικές συμμετοχές του: «Ενδεχομένως θα παίξει και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε πολύ να γίνει ο παίκτης που θα βοηθάει την ομάδα. Είναι σε διαδικασία κατανόησης αυτού που θέλουμε».Σ’ ερώτηση για τον σκόρερ της ομάδας του, Φερναντο Βαρέλα ανέφερε: «Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί πάλεψαν σήμερα. Εγω είμαι προπονητής. Θέλω να μείνει εδώ ο Βαρέλα, αλλά δεν διαχειρίζομαι την κατάσταση αυτή. Αγαπάει την ομάδα είναι καιρό εδώ και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα». Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για τους Πασχαλάκη – Πέλκα: «Ο Πέλκας βγήκε εκτός επειδή δεν αισθανόταν καλά. Ταλαιπωρείται από μια ίωση και είχε χάσει αρκετή ενέργεια. Για τον Πασχαλάκη χρειάζεται χρόνος, για να δούμε πως θα είναι τις επόμενες μέρες και είχαμε και την αποβολή του Κάνιας».
Keywords
Τυχαία Θέματα