Λουτσέσκου: «Ηρθε η ώρα ν’ αναλάβετε υποχρεώσεις κι ευθύνες»

Σ’ εξέλιξη βρίσκεται η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγιανιακό.

Μια προπόνηση ωστόσο που ενώ ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17.00, καθυστέρησε περίπου πενήντα λεπτά εξαιτίας της απόφασης του επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές στ’ αποδυτήρια και να τους μιλήσει. «Πρέπει όλοι να αντιληφθείτε ότι από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων, των πενήντα ανθρώπων στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να τα έχουμε όλα αλλά και του ιδιοκτήτη»,
ανέφερε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και συνέχισε: αναφέροντας στα βασικότερα σημεία αυτής μεταξύ άλλων:

«Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Η ποιότητά μας είναι τεράστια και τη δείχνουμε στην Τούμπα. Είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες». Και κατέληξε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Πάμε να πάρουμε αυτά που αξίζουμε, πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ. Ηρθε η ώρα να γίνουμε το πιο δεμένο γκρουπ».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της προπόνησης έχει προγραμματιστεί δείπνο ανάμεσα στον κ. Λουτσέσκου και τους αρχηγούς της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα